Albin-Nilsson-A-metodik

Albin Nilsson
Projektör

Tel. 070-337 55 08
Mail: albin.nilsson@a-metodik.se

Började på A-metodik januari 2020

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

SkidsemesterSolsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala mötenFysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Jag är inte så intresserad av solsemestrar, utan tycker det är mer intressant med storstäder.”

Vad har du för fritidsintressen?

Mitt största fritidsintresse och den aktivitet som tar större delen av min fritid är handboll. Jag har spelat handboll sedan jag var åtta år gammal och jag har för avsikt att spela många år till. Klubben jag spelar i heter Bodens BK Handboll och vi spelar i Division 1 Norra, vilket är den tredje högsta divisionen i Sverige. Min position är på högerkanten, även kallat högersexa.

Nytt för i år är att vi ska vara med i Sverigecupen och där kommer vi att möta lag från både Allsvenskan och Handbollsligan. Det ska bli roligt att möta några av Sveriges bästa lag och det är något som jag ser fram emot.

Vilken är din drömresa?

Min drömresa är till Japan. Utifrån det jag har sett i filmer och dokumentärer samt fått berättat av kompisar som har rest runt i Asien, så verkar det vara ett häftigt land med en spännande kultur.

Jag är inte så intresserad av solsemestrar, utan tycker det är mer intressant med storstäder. Jag vill främst åka till Tokyo och hade faktiskt planerat att åka dit under OS, men gick inte på grund av pandemin.

Japan är även känt för sina skidanläggningar som brukar få väldigt mycket snö, så det hade varit roligt att även planera in lite skidåkning.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är Mark- och VA-projektör. För det mesta sitter jag och projekterar i AutoCAD och tar bland annat fram höjd- och ytskiktsplaner, men jag arbetar även med att ta fram olika typer av beskrivningar. Mina arbetsuppgifter brukar variera beroende på vilken typ av uppdrag som jag är involverad i.

Förutom att sitta vid datorn brukar jag även göra inmätningar och utsättningar och jag kan uppskatta att vara ute i fält ibland.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

På A-metodik har vi en bra laganda där vi alltid hjälper och stöttar varandra. Det finns en väldigt stor kompetens inom vårt lilla företag. 

Se nästa medarbetare »