Anna Westling A-metodik

Anna Westling
Projektör

Tel. 070-515 29 48
Mail: anna.westling@a-metodik.se

Började på A-metodik maj 2019

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

Matlåda – Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Jag gillar att se det fina i det som många andra inte lägger märke till, exempelvis kan en mörk och dimmig höstdag vara finare än man tror.”

Vad inspirerar dig?

Jag fascineras och inspireras av människor som är kunniga och drivna inom något speciellt område och har en förmåga att förmedla sina kunskaper till andra. Det kan vara precis vem som helst, till exempel hantverkare, föreläsare, sportprofiler och kollegor. Det handlar framför allt om passionerade, dedikerade människor med ett stort driv.

Vilken plats föredrar du mest?

Jag föredrar att vara ute i naturen. Det är svårt att välja en specifik plats, utan jag tycker om att följa årstiderna och anpassa platserna och aktiviteterna utifrån dem. Alla årstider har sin egen charm och eftersom jag fotar ganska mycket är jag van att se detaljer.

Jag gillar att se det fina i det som många andra inte lägger märke till, exempelvis kan en mörk och dimmig höstdag vara finare än man tror.

Men måste jag välja något så är det en solig vårvinterdag i fjällen tillsammans med familj och vänner. Att vara ute hela dagen, pimpla, laga mat över öppen eld, barnen leker och allt bara flyter på.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar framför allt med planering, men även med projektering i AutoCAD. Ett stort projekt som jag medverkar i är Projekt Malmporten här i Luleå, där jag bland annat har tagit fram en masshanteringsplan i ett planeringsverktyg som heter MAGNET Project.

Större delen av min tid sitter jag framför datorn och då främst i planeringsverktyget. Mina arbetstider är flexibla och det passar mig som småbarnsförälder väldigt bra. Det finns stora möjligheter att anpassa sin arbetsdag utifrån till exempel lämning och hämtning på förskolan.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

A-metodik är ett litet privat företag som värnar som sina anställda. Jag gillar den familjära känslan och att det är lätt att säga vad man tycker och tänker. Det finns stora möjligheter att påverka inom företaget och jag upplever inte att man endast är en i mängden.

Jag tycker att A-metodik är ett modernt och nytänkande företag med ett stort driv.

Se nästa medarbetare »