Byggledare till A-metodik

Vi på A-metodik expanderar och utvecklar nu vår Byggledningsverksamhet!
Har du erfarenhet från bygg och anläggning och söker en varierande roll med många kontaktytor?
Då är rollen som Byggledare något för dig!

Hos oss på A-metodik får du möjlighet att:

Vara med och lösa dagens problem! Vi växer och har en resa framför oss där nya och befintliga tjänsteområden ständigt utvecklas. Vill du arbeta i en smidig, flexibel och platt organisation med fokus på medarbetarnas inflytande?

Vi på A-metodik tror att genom att vara den bästa arbetsplatsen att vara anställd på säkerställer vi en långsiktig relation med våra medarbetare vilket på så sätt bidrar till ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi exempelvis en bra balans mellan arbete och fritid, möjlighet till stor personlig utveckling samt en företagskultur där alla medarbetare har ett stort inflytande.

På A-metodik har vi en platt organisation med snabba beslutsvägar och en prestigelöshet där kreativitet och engagemang blir en naturlig del av dagen.

Din framtida roll:

Som Byggledare leder du ett bygg- och anläggningsprojekt under genomförandefasen. Du ser till att arbetet av ett projekt blir utfört samt säkerställer att det blir gjort på ett lämpligt sätt utifrån lagar och juridik.

I arbetsuppgifterna ingår det även att organisera, planera och samordna byggprocessen för att processen ska bli så smidig som möjligt mellan alla aktörer. Du som Byggledare följer även upp kontraktet i efterhand för att se så att alla områden har säkerställts.

I rollen som Byggledare är det viktigt att:

Du har en social förmåga då det ingår att skapa nya samt behålla de kontaktnät som finns idag. Du är driven med egenskaper såsom prestigelöshet och affärsmässighet. En förutsättning för arbetet är att du trivs att arbeta tillsammans med andra samt att dela med dig av din kunskap och erfarenhet, då tror vi att du kommer passa bra i rollen som Byggledare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Erfarenhet från byggbranschen specifikt mot byggprojekt.

Du är självgående och har ett brett kontaktnät samt arbetar med kunden i fokus mot långsiktiga relationer. Du är strukturerad och arbetar organiserat för att kunna leverera en tydlighet mot de olika aktörerna i projekten.

Om A-metodik:

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare som arbetar med detaljprojektering inom mark, gata och VA – teknik. Vi genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projektledning och byggledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning och projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv- och industrietableringar. Där genomför vi även utredningar och analyser för våra kunder.

Med innovativt och hållbart tankesätt löser vi dagens problem.

Låter detta intressant och du vill veta mer?

Kontakta
Niklas Öhman
070-616 45 86
Niklas.ohman@a-metodik.se