Emma Berg A-metodik

Emma BErg
Projektör

Tel. 070-304 13 26
emma.berg@a-metodik.se

Började på A-metodik oktober 2020

Fem snabba

HemmakvällUtekväll

Skidsemester – Solsemester

Planering Spontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala mötenFysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Jag har aldrig visat upp mina tavlor, men det är något jag har funderat på och förhoppningsvis kommer att göra i framtiden.”

Vad har du för fritidsintressen?

På min fritid tränar jag gärna, men jag gillar även att vara kreativ som att till exempel rita och måla tavlor. Det jag tycker är roligast är akrylmålningar och gärna i större format med abstrakta motiv. Jag blir inspirerad av allt möjligt i min omgivning, som färger, former, musik eller bara något jag kommer på för stunden.

Jag har aldrig visat upp mina tavlor, men det är något jag har funderat på och förhoppningsvis kommer att göra i framtiden.

Har du något favoritresmål?

Det måste vara när jag och min sambo åkte till Costa Rica under tre veckor. Vi flög till och från huvudstaden San José, men spenderade endast första och sista natten där. Syftet med resan vara att hyra en bil och upptäcka olika plaster längs med kusten.

Resan var en blandning av äventyr och avkoppling, där vi bland annat solade och badade, klättrade upp för vattenfall, åkte zipline genom djungeln och njöt av god mat.

Den finaste platsen var Santa Teresa, vilket var ett surfställe vid kusten. Det var fina stränder, skön stämning, god mat och väldigt varmt.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är arbetar som Markprojektör. En vanlig dag kommer jag gärna till kontoret tidigt och är jag först på plats ser jag till att slå på kaffet det första jag gör.

Arbetsdagen börjar med att jag ser över min mail och går igenom vad som ska göras. Mina arbetsuppgifter skiljer sig från dag till dag, men består oftast av projektering i AutoCAD och medverkande på olika möten. Det är extra roligt med projekt som ger mer utrymme för kreativitet, som exempelvis att utforma en innergård efter kundens önskemål och vision. Ibland gör jag även platsbesök och inmätningar.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

A-metodik är ett familjärt konsultföretag med korta beslutsvägar.

Behöver man stöd eller hjälp är det bara att gå till den närmaste kollegan, alla tar sig alltid tid.

Se nästa medarbetare »