Erik-Näslund-A-metodik

Erik Näslund
Projektör

Tel. 073-093 03 34
Mail: erik.naslund@a-metodik.se

Började på A-metodik juni 2018

Fem snabba

HemmakvällUtekväll

Skidsemester – Solsemester

Planering Spontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

” I uppdragen kan det alltid dyka upp nya förutsättningar, vilket gör att man måste vara flexibel och lösningsorienterad, det är något som jag tycker är roligt och det passar mig väldigt bra.”

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

En perfekt ledig dag för mig är en solig dag på stranden tillsammans med mina vänner. Dagen avslutas gärna med en god middag och kanske en sväng på stan. Det kan vara både hemma i Luleå eller utomlands, platsen i sig spelar inte så stor roll utan det är sällskapet som gör det.

Vad har du för fritidsintressen?

Mina fritidsintressen är bland annat att träna på gym, spela padel och umgås med vänner och familj. Jag har som mål att träna på gym tre till fyra gånger i veckan och försöker göra det på morgonen innan jobbet. När jag spelar padel brukar det ofta vara tillsammans med vänner och kollegor.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar som markprojektör och är involverad i både stora nationella uppdrag samt mindre lokala uppdrag. I mindre uppdrag som består av medarbetare från A-metodik kan jag även vara uppdragsansvarig.

En vanlig arbetsdag brukar bestå av projektering i AutoCAD, besvara mail, delta på möten med kund samt kafferaster med mina kollegor.

I uppdragen kan det alltid dyka upp nya förutsättningar, vilket gör att man måste vara flexibel och lösningsorienterad, det är något som jag tycker är roligt och det passar mig väldigt bra.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

För mig kännetecknas A-metodik som ett mindre konsultföretag med en familjär känsla. Det är högt i tak och jag upplever det som att alla har en möjlighet att påverka sin personliga utveckling samt hur vi har det på kontoret. Man har även stora möjligheter att testa olika arbetsuppgifter, till exempel brukar jag ibland genomföra inmätningar i våra uppdrag. 

Se nästa medarbetare »