Jimmy-Eriksson-a-metodik-2

Jimmy Eriksson
PROJEKTLEDARE/DELÄGARE

Tel. 070-515 29 35
Mail: jimmy.eriksson@a-metodik.se

Började på A-metodik september 2012

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

A-metodiks största värde är medarbetarna som jobbar här och i mitt arbete ingår det att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för personlig utveckling.”

Har du någon dold talang?

Skulle själv säga att jag är en rätt duktig hantverkare. Jag har till exempel byggt mitt hus och fristående garage i Sävastnäs själv, i princip bräda för bräda. Jag startade 2003 och gick i mål 2014, fördelat över några arbetsblock om cirka 2 år och sedan vila. Jag känner stolthet över att ha skapat ett hem till min familj.

Vad inspirerar dig?

Det är inspirerande att träffa människor som gått igenom mycket och ta lärdom av deras erfarenheter. Självkännedom och personlig utveckling är stimulerande. Vi gör alla misstag, men det viktiga är att ta lärdom av detta och fortsätta lära sig av livet

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är VD och delägare för A-metodik. A-metodiks största värde är medarbetarna som jobbar här och i mitt arbete ingår det att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för personlig utveckling.

Mina arbetsdagar är väldigt varierande och ofta dyker det upp något som inte går att planera för, men i grund och botten är det en fördelning mellan att säkerställa att det är en bra arbetsmiljö på kontoret, mentorskap till medarbetare i olika projekt, kundkontakt samt administration.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

A-metodik är en liten och flexibel organisation, där möjligheten för samtliga medarbetare att påverka är stor. Vi kännetecknas av en hög kompetens, ett bra lagarbete samt ett nära samarbete med våra kunder. Vi på A-metodik är alla engagerade och inkluderande personer, där vi arbetar för att samtliga ska få de förutsättningar som krävs för att lyckas.

Se nästa medarbetare »