Det händer mycket på A-metodik där vi nu utvecklar nya verksamhetsområden och samarbeten med flera intressanta företag för att på så sätt göra bättre affärer och för att leverera på bästa sätt till våra kunder.

 

Vi söker Uppdragsledare VA-teknik

Vill du få vara en del av ett nytänkande och expansivt företag? Vi på A-metodik behöver förstärka vårt team med en ambitiös och prestigelös uppdragsledare inom VA-Teknik. Att arbeta på A-metodik innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. A-metodik befinner sig i ett expansivt skede där nya och befintliga tjänsteområden utvecklas kontinuerligt.

Om Tjänsten

Vi behöver utöka vår kompetens inom uppdragsledning för VA-teknik. Förutom att handlägga projekt ser vi gärna att du har en kunskap om dagvattenutredningar. Förutom dagvattenutredningar finns hos oss goda möjligheter att få jobba med en bred projektbas, t.ex. ledningsteknik, beräkningar och utredningar, upprättande av förfrågningsunderlag-och bygghandlingar, uppbackad av våra ingenjörer och delägare, samt vår erfarenhet inom VA-teknik i stort. Du kommer att ha tillgång till de programvaror som krävs för ditt arbete.

Du kommer att arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster samt genomförande av uppdrag. Du blir en viktig lagspelare och kommer att vara den som fortsätter utvecklingen av tjänsteområdet tillsammans med dina kollegor. A-metodik är ett solitt bolag med planer på att fortsätta växa under de kommande åren, den här rollen blir en viktig pusselbit i bolagets fortsatta expansion och tillväxt.

Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg. På sikt så finns det goda möjligheter för att få ett större ansvar.

Om A-Metodik

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare där vi erbjuder våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling.

Vi arbetar med detaljprojektering inom:
mark och gata och VA – teknik. Vi genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projekt/byggledning och projekteringsledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning/projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv- och industrietableringar där vi även genomför utredningar och analyser för våra kunder.

Din bakgrund:
Till rollen som uppdragsledare söker vi dig som har eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet inom området, men att du samtidigt känner att du vill utvecklas vidare med den kunskap som finns inom vårt team. Du har god vana att hantera för området förekommande programvaror och uttrycker dig väl i
både tal samt skrift, i svenska och engelska. Du är som person ansvarstagande och gillar att samarbeta med både kollegor och kunder. Erfarenhet inom dagvattenutredning är meriterande.

Låter detta spännande och du vill veta mer?
Kontakta
Robert Larsson 070-515 29 09
robert.larsson@a-metodik.se