Magnus-Sundling A-metodik

Magnus Sundling
UPPDRAGSLEDARE INFRA, DELÄGARE

Tel. 070-299 51 42
Mail: magnus.sundling@a-metodik.se

Började på A-metodik 1 januari 2020

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

SkidsemesterSolsemester

Planering Spontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Utmaningen var självklart fysiskt påfrestande, men den mentala delen var värst eftersom det tog så otroligt lång tid.”

Vad är galnaste du har gjort?

Jag har genomfört utmaningen Fjällräven Classic tillsammans med två kompisar. Utmaningen består av en 110 kilometer lång vandring på Kungsleden från Nikkaluokta till Abisko. Alla deltagare/lag måste ha med sig en fullständig packning för att klara sig på fjället som till exempel tält och friluftskök.

Vi sprang och gick hela sträckan utan att sova och stannande endast för att tejpa om fötterna och få i oss lite energi. Målet var att klara det under 24 timmar, men det tog lite drygt 26 timmar för oss. Utmaningen var självklart fysiskt påfrestande, men den mentala delen var värst eftersom det tog så otroligt lång tid.

Har du något favoritresmål?

En av mina favoritresor som jag har gjort var till New York tillsammans med min familj. New York är stor, annorlunda stad med mycket olika intryck. Kontrasten mellan den hektiska tillvaron bland alla skyskrapor och den oas som Central Park utgör är något unikt.

Jag är väldigt basketintresserad och att uppleva en NBA-match mellan Brooklyn Nets och Jonas Jerebkos Detroit Pistons var väldigt häftigt. I samband med NBA-matchen gick vi över Brooklyn Bridge, där man bland annat kan se Frihetsgudinnan och får en fin bild av New Yorks skyline. Utifrån mitt arbete tycker jag det är inspirerade att man var så pass förutseende och byggde Brooklyn Bridge utifrån ett framtida flöde.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är delägare och VD för A-metodik Infra. I rollen som VD har jag ett personal- och ekonomiansvar. Jag arbetar även i olika typer av projekt och större delen av min arbetstid styrs av just projektverksamhet.

För närvarande arbetar jag som projekteringsledare för Trafikverket och en vanlig arbetsdag brukar bestå av möten med deras interna resurser och den leverantör som Trafikverket har upphandlat. Jag medverkar även i projekt mot industrin och då oftast som beställarstöd i tidiga skeden.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

A-metodik är ett mindre konsultföretag med en hög kompetens. Inom företaget finns det ett stort driv och en stark vilja att vara med och påverka.

Vi ser en styrka av att vara mindre, samtliga medarbetare har en möjlighet att påverka och det är lätt att få en översyn av hela verksamheten.

Se nästa medarbetare »