Niklas Öhman A-metodik

Niklas Öhman
BYGGLEDARE/DELÄGARE

Tel. 070-616 45 86
Mail: niklas.ohman@a-metodik.se

Började på A-metodik januari 2022.

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Höjdpunkten av skyttekarriären var att som 26-åring delta i Student-OS i Peking där jag blev bästa svensk.”

Har du någon dold talang?

Jag är en duktig gevärsskytt och var med i svenska skyttelandslaget under flera år. Det var en spännande upplevelse där jag fick möjligheten att besöka olika platser i Europa och världen. Höjdpunkten av skyttekarriären var att som 26-åring delta i Student-OS i Peking där jag blev bästa svensk. Efter OS ville förbundet satsa på mig men det skulle innebära flytt till södra Sverige vilket inte var ett alternativ, jag är för hemmakär.

Det slutade med att jag sålde geväret och har inte skjutit i tävlingssammanhang sedan dess, för mig är det allt eller inget.

Vilken plats föredrar du mest?

Det måste vara stugan i Siknäs, dit åker vi hela familjen så fort vi får möjlighet. En plats att lägga ifrån sig telefonen och andas. Vi letade länge och budade på många stugor, till slut hittade vi drömstället hösten 2020. Vi ville ha ett ställe bredvid havet och Siknäs ligger på ett perfekt avstånd från Luleå. Förra sommaren renoverade vi och byggde en punschveranda, nästa mål är att hitta en båt att ta sig ut i skärgården och göra utflykter med.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Som delägare i A-metodik Byggledning jobbar jag i projekt som bland annat byggledare, kontrollant för entreprenader och byggen samt räknar på nya uppdrag till företaget. Jag är uppväxt i en företagarfamilj så det känns riktigt roligt att vara med och driva A-metodik Byggledning.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Att det är det är ett mindre, lokalt konsultföretag som har kompetent och engagerad personal. Ett företag som bryr sig om sina anställda och alla får sina röster hörda. Det är lätt att komma in i gruppen då det är högt i tak och alla umgås tillsammans på raster och andra gemensamma aktiviteter.

Se nästa medarbetare »