Områdeschef Geoteknik till A-metodik

Har du arbetat med Geotekniska frågor under en längre tid men känner att du brinner för att utveckla och bygga en grupp från grunden, då är detta tillfället för dig! Vill du vara med på A-metodiks tillväxtresa och bygga vårt nya tjänsteområde inom Geoteknik? 

Hos oss på A-metodik får du möjlighet att:

Vara med på en spännande resa, vi befinner oss i ett expansivt skede där nya och befintliga tjänsteområden utvecklas kontinuerligt. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med en ambitiös och prestigelös person till rollen som chef för tjänsteområdet Geoteknik. 

Vi på A-metodik tror att genom att vara den bästa arbetsplatsen att vara anställd på säkerställer vi en långsiktig relation med våra medarbetare vilket på så sätt bidrar till ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi exempelvis en bra balans mellan arbete och fritid, möjlighet till stor personlig utveckling samt en företagskultur där alla medarbetare har ett stort inflytande.

På A-metodik har vi en platt organisation med snabba beslutsvägar och en prestigelöshet där kreativitet och engagemang blir en naturlig del av dagen. 

Din framtida roll:

Som områdeschef inom Geoteknik ansvarar du för tjänsteområdet med stöd av kollegor och ägare. I rollen kommer du arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster och marknadsföring till genomförande av uppdrag. Hos oss blir du en viktig lagspelare och med din kompetens och kvalifikationer är du den som driver utvecklingen av tjänsteområdet tillsammans med dina kollegor. 

Tjänsten är på heltid och i din roll har du stor frihet att planera din dag och arbetstid. Hos A-metodik tror vi på långsiktiga relationer med våra medarbetare vilket gör att du även har på sikt goda möjligheter att få ett större ansvar. 

I denna roll är det viktigt att:

Vara en prestigelös lagspelare, då din roll kommer handla om att bygga upp en verksamhet där lagspelet är den centrala biten. Vi söker framför allt dig som motiveras av möjligheten att ständigt utvecklas samt ta nästa steg i din karriär. Du som får ta eget ansvar, arbeta tillsammans med människor och bygga något från grunden tror vi kommer trivas i rollen som områdeschef hos oss. 

För att lyckas i rollen ser vi att du minst har:

En civilingenjörsexamen och har lång erfarenhet inom området som Geotekniker. Din marknadskännedom är hög och du bevarar kundkontakter med fokus på goda och långsiktiga relationer. Du ser även potentialen i norra Sverige och vill gärna anta utmaningen att expandera tjänsteområdet de närmaste åren. Har du arbetat med Geotekniska frågor under en längre tid men känner att du brinner för att utveckla och bygga en grupp från grunden, då är detta tillfället för dig! 

Om A-metodik:

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare som arbetar med detaljprojektering inom mark, gata och VA – teknik. Vi genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projektledning och byggledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning och projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv-och industrietableringar. Där genomför vi även utredningar och analyser för våra kunder.

Med innovativt och hållbart tankesätt löser vi dagens problem. 

Låter detta spännande och du vill veta mer?
Kontakta

Jimmy Eriksson 070-515 29 35
jimmy.eriksson@a-metodik.se

Tillbaka till Jobba med oss