Områdeschef Mark och Gata

Låter det spännande att få vara en del av ett nytänkande och expansivt företag? Vi på A-metodik behöver förstärka vårt team med en ambitiös och prestigelös person till rollen som chef för tjänsteområdet Mark och Gata.

Att arbeta på A-metodik innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. A-metodik befinner sig i ett expansivt skede där nya och befintliga tjänsteområden utvecklas kontinuerligt.

Om Tjänsten

Du kommer att vara ansvarig för tjänsteområde Mark och Gata, uppbackad av företagets ingenjörer och delägare. Du kommer att arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster och marknadsföring till genomförande av uppdrag.

Du blir en viktig lagspelare och kommer att vara den som driver utvecklingen av tjänsteområdet tillsammans med dina kollegor. A-metodik är ett solitt bolag med planer på att fortsätta växa under de kommande åren, den här rollen blir något av en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion och tillväxt.

Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg. På sikt så finns det goda möjligheter för att få ett större ansvar.

Om A-metodik

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare där vi erbjuder våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi arbetar med detaljprojektering inom: mark och gata och VA – teknik.

Genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i
våra projekt. Projekt/byggledning och projekteringsledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning/projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv- och industrietableringar där vi även genomför utredningar och analyser för våra kunder.

Din Bakgrund:

Till rollen som ansvarig för tjänsteområdet Mark och Gata söker vi framför allt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du erfarenhet av liknande arbete, inom projektering eller entreprenad.

Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta konsultativt i olika skeden av plan- och byggprocessen samt med planerings- och samordningsfrågor. 

Låter detta spännande och du vill veta mer?
Kontakta
Jimmy Eriksson 070-515 29 35
Jimmy.eriksson@a-metodik.se