Projektör Mark och Gata

Kan vi locka dig till att arbeta i ett framgångsrikt och expansivt företag omgiven experter inom samhällsbyggnad? Vi på A-metodik behöver förstärka vårt team med en projektör inom mark och gata.

Hos oss får du möjligheten att vara med på en spännande resa. Vi befinner oss i ett expansivt skede där nya och befintliga tjänsteområden utvecklas kontinuerligt.

Vi arbetar i stor utsträckning med projekt som är knutna till exploatering där möjligheter skapas för människor att leva och bo i en trygg, hållbar och attraktiv miljö. Vi säkerställer också att människor kan ta sig mellan dessa platser på ett trafiksäkert sätt.

Våra verksamhetsområden omfattar:

  • Detaljprojektering inom mark och gata
  • Detaljprojektering inom VA – teknik
  • Byggledning
  • Infrastrukturplanering

Om Tjänsten

Hos oss arbetar du som projektör eller handläggare med Civil 3D som verktyg. Du arbetar med projektering och modellering av markanläggningar. Projekten är av varierande storlek, i olika skeden såsom utredningar, systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi har en bred variation av kunder där vi är med och skapar värden för stat, kommun och region men även privata, lokala och rikstäckande entreprenörer och aktörer.

Tjänsten är på heltid med placering i Luleå.

Du som person

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom samhällsbyggnad och/eller några års erfarenhet av projektering. Vi ser att du som vår nästa projektör är driven och utvecklingsbenägen. Genom ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt skapar du goda relationer med uppdragsgivare, arbetsglädje hos medarbetare samt åstadkommer resultat inom de projekt du är delaktig i eller leder självständigt.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare där vi erbjuder våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Välkommen till en trevlig arbetsplats med bra sammanhållning. Vi har moderna lokaler i centrala Luleå. Låter det spännande och du vill veta mer?

Kontakta

Andreas Berg 070-229 27 10
andreas.berg@a-metodik.se
Jimmy Eriksson 070-515 29 35
jimmy.eriksson@a-metodik.se

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med CV och en kort beskrivning av dig själv
till andreas.berg@a-metodik.se märk mailet med ”Projektör mark och gata”.
Sista ansökningsdag är 2022-12-16.