Robert Larsson

Robert Lundqvist
CHEF TJÄNSTEOMRÅDE VA-TEKNIK

Tel. 070-515 29 09
Mail: robert.lundqvist@a-metodik.se

Började på A-metodik mars 2021

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Eftersom jag är fordonsintresserad skulle jag givetvis välja en klassisk amerikanare eller en rejäl muskelbil av något slag.”

Vad har du för fritidsintressen?

Ett av mina största fritidsintressen är min båt som jag äger tillsammans med två kompisar. Det är en renodlad fiskebåt på 4,5 meter med kastdäck och syftet med båten är framför allt att fiska abborre och gädda.

Vi har en båtplats i Bensbyns småbåtshamn som vi brukar utgå ifrån, men vi har även en båttrailer om vi skulle vilja testa något annat ställe som ligger lite längre bort. Förutom båten så gillar jag natur- och friluftsliv, fordon av de flesta slag och självklart att spendera tid tillsammans med min sambo Louise och våra två barn, Noel och Levi.

Vilken är din drömresa?

Det finns väldigt många ställen som jag hade velat åka till, men måste jag välja en drömresa så hade det varit att köra kust till kust i USA. Eftersom jag är fordonsintresserad skulle jag givetvis välja en klassisk amerikanare eller en rejäl muskelbil av något slag.

Möjligheten att stanna vart man vill, köra längs fina vägar, uppleva små och stora städer och se storslagna landskap tror jag skulle kunna göra det till en häftig och unik resa.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är gruppchef för VA-teknik. Gruppen är under uppbyggnad och i min roll som gruppchef är det bland annat mitt ansvar att få gruppen att utvecklas och att hålla oss sysselsatta. Jag arbetar med att utveckla verksamheten, har mycket kundkontakt samt ett uppdragsansvar.

Utöver min roll som gruppchef arbetar jag även i projekt, där jag bland annat projekterar, tar fram olika handlingar och handleder medarbetare.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Jag tycker att A-metodik är ett familjärt företag där alla har lika stor möjlighet att påverka. Man har sunda värderingar och det handlar inte bara om ord utan även om handling.

Det finns ett stort kundfokus och inom A-metodik arbetar man nära kund för att komma fram till
effektiva lösningar på deras problem.

Se nästa medarbetare »