Stefan-Johansson A-metodik

Stefan Johansson
Projektör

Tel. 070 524 11 58
Mail: stefan.johansson@a-metodik.se

Började på A-metodik april 2020

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Fotbolls-VM i Ryssland var helt klart en upplevelse, men jag skulle inte rekommendera Jekaterinburg
som ett turistresemål.”

Vad har du för fritidsintressen?

På vintern spenderar jag mycket tid i vår stuga som ligger i Pålkem, cirka 13 mil från Luleå. Där blir det blir mycket skoterkörning och fiske. Jag och mina kompisar brukar även göra minst en skoterresa varje år till bland annat Riksgränsen eller Arjeplogsfjällen.

På sommaren spelar jag fotboll i Unbyns IF några gånger i veckan. Vi ligger i division 5 och min position är oftast högerback.

Vilken är din drömresa?

Min drömresa är att åka på fotbolls-VM i Sydamerika och till ett riktigt fotbollsland som till exempel Brasilien eller Argentina. I Sydamerika har man en helt annan syn på fotboll och det verkar vara en häftig stämning både i arenan och på gatorna.

Jag var faktiskt på fotbolls-VM i Ryssland 2018 och såg den sista gruppspelsmatchen mellan Sverige och Mexiko. Matchen spelades i staden Jekaterinburg som ligger i Sibirien. För att ta sig dit krävdes flera mellanlandningar med flygplan av varierande kvalité och den sista biten var man tvungen att åka på den Transsibiriska järnvägen. Resan tog ungefär 24 timmar enkel väg.
Fotbolls-VM i Ryssland var helt klart en upplevelse, men jag skulle inte rekommendera Jekaterinburg som ett turistresemål.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är Mark- och Vägprojektör. Mina arbetsdagar är varierande men består till största del av att ta fram ritningar, modeller och handlingar som till exempel tekniska beskrivningar och mängdförteckningar. Ibland gör jag även inmätningar i mindre uppdrag.

Jag medverkar i både mindre och större uppdrag och jag gillar variationen som det medför. I mindre uppdrag brukar både tidplanen och beslutsvägarna vara korta. I större uppdrag med flera olika teknikområden behöver man arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål, det tycker jag är roligt.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Vi är professionella, drivna och intresserade.
A-metodik är ett mindre företag, vilket gör att man har en större möjlighet att påverka.

Se nästa medarbetare »