Uppdragsingenjör till A-metodik

Har du en förmåga att se helheter och fungera som en stödjande funktion för att få framdrift i projekt, då är denna tjänst något för dig! Är du intresserad av att vara en del av A-metodiks lag i en växande organisation med fokus på din utveckling?

Vi på A-metodik tror att genom att vara den bästa arbetsplatsen att vara anställd på säkerställer vi en långsiktig relation med våra medarbetare vilket på så sätt bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder därför exempelvis en bra  balans mellan arbete och fritid, möjlighet till stor personlig utveckling samt en
företagskultur där alla medarbetare har ett stort inflytande. På A-metodik har vi en platt organisation med snabba beslutsvägar och en prestigelöshet där kreativitet och engagemang blir en naturlig del av dagen.

Din framtida roll:

Som uppdragsingenjör är du med och genomför projekt i form av tids- och ekonomistyrning men även kvalitetsarbete. Du får vara med och leda och styra projekt beroende på hur din bakgrund ser ut och vad du är intresserad av. Du har en stor möjlighet att påverka både företaget och din egen utveckling. Det är en varierande roll där många olika typer av administrativa  arbetsuppgifter förekommer för att genomföra uppdragen på ett så bra sätt som möjligt.

Beroende på din bakgrund och erfarenhet inom området formar vi uppstarten för dig för att du på ett bra sätt ska komma in i arbetet.

I denna roll är det viktigt:

Att du har erfarenhet från branschen då du direkt får börja arbeta i projekt. Vi söker dig som är en drivande person och är inte rädd för att ta initiativ och ansvar. I rollen är det viktigare att du har en förmåga att se helheter och hur allt hänger ihop för att få framfart i projekten än att vara specialist inom något område. Som person är det viktigt att du vill samarbeta och arbeta som ett lag och även har en strukturerad sida då arbetsuppgifterna kommer variera.

Om A-metodik:

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare som arbetar med detaljprojektering inom mark, gata och VA – teknik. Vi genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projektledning och byggledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning och projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv-och industrietableringar. Där genomför vi även utredningar och analyser för våra kunder. Med innovativt och hållbart tankesätt löser vi dagens problem.

Låter denna tjänst spännande och du vill veta mer?

Kontakta
Magnus Sundling 070-299 51 42
magnus.sundling@a-metodik.se
Tomas Gustafsson 070 377 52 31
tomas.gustafsson@a-metodik.se

Tillbaka till Jobba med oss