Uppdragsledare VA-teknik till A-metodik

Har du ett tekniskt intresse, vill leda och samordna projekt samt lösa dagens problem tillsammans med oss?

Vår projekteringsverksamhet inom VA-teknik breddas och nu söker vi dig som vill växa tillsammans med oss. Vi söker dig som är ödmjuk, sätter laget i fokus och har en förmåga att leda andra.

Hos oss på A-metodik får du möjlighet att:

Ingå i ett engagerat team med fokus på långvariga kundrelationer. A-metodik expanderar och har under de senaste fem åren gått från cirka 10 till 23 medarbetare. Vi behöver bli fler inom VA-teknik och söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Vi på A-metodik tror att genom att vara den bästa arbetsplatsen att vara anställd på säkerställer vi en långsiktig relation med våra medarbetare vilket på så sätt bidrar till ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi exempelvis en bra balans mellan arbete och fritid, möjlighet till stor personlig utveckling samt en företagskultur där alla medarbetare har ett stort inflytande.

På A-metodik har vi en platt organisation med snabba beslutsvägar och en prestigelöshet där kreativitet och engagemang blir en naturlig del av dagen.

Din framtida roll:

I rollen som uppdragsledare inom VA-teknik arbetar du med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster samt genomförande av uppdrag. Det finns goda möjligheter att arbeta med en bred projektbas så som ledningsteknik, dagvattenfrågor, beräkningar, utredningar samt kompletta upphandlingsdokument och bygghandlingar. Då rollen är bred och våra projekt i verksamheten varierar.

Hos oss blir du en viktig lagspelare och tar hänsyn till din kompetens och kvalifikationer och anpassar uppdragen och projekt utifrån det. Du har även stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg.

I rollen som Uppdragsledare är det viktigt att:

Du som person tycker om att samarbeta tillsammans med andra och arbeta med ett mindset ”laget före jaget”. I rollen är det också en fördel att du kan hantera de programvaror som krävs. Som person tror vi att du är ansvarstagande samt skicklig på att kommunicera med olika personlighetstyper.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom branschen.

Om A-metodik:

A-metodik är ett företag med engagerade professionella lagspelare som arbetar med detaljprojektering inom mark, gata och VA – teknik. Vi genomför besiktningar, kostnadsberäkningar och produktionsmätning i våra projekt. Projektledning och byggledning tillhör vår verksamhet men även uppdragsledning och projektstyrning i tidiga skeden för exempelvis nya gruv- och industrietableringar. Där genomför vi även utredningar och analyser för våra kunder.

Med innovativt och hållbart tankesätt löser vi dagens problem.

Låter detta intressant?

Kontakta Robert Lundqvist

070-515 29 09

Robert.lundqvist@a-metodik.se