Caroline Norberg A-metodik

Caroline Norberg
Projektör

Tel. 076-767 03 14
Mail: caroline.norberg@a-metodik.se

Började på A-metodik maj 2021

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

Planering Spontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Jag uppskattar att åka dit under vintern och byter gärna ut några kalla veckor i Boden mot värmen i Thailand.”

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

Jag föredrar sommaren och en perfekt ledig dag för mig måste innehålla sol och värme. Jag trivs hemma med familjen och dagen spenderas gärna utomhus utan några måsten, kanske fixar vi lite på gården och barnen leker tillsammans och är glada. På kvällen lagar vi en god middag och bara tar det lugnt.

Har du något favoritresmål?

Jag och min familj gillar att resa och vårt favoritresmål är till Phuket i Thailand. Vi har varit där åtta gånger och det är framför allt solen, värmen, maten och folket som gör det till en underbar plats. Jag uppskattar att åka dit under vintern och byter gärna ut några kalla veckor i Boden mot värmen i Thailand. När vi är där brukar vi mestadels sola och bada, men även besöka marknader och åka på utflykter.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar som markprojektör och utredare. Det innebär att jag både sitter och projekterar i AutoCAD samt arbetar med utredningar som till exempel åtgärdsvalsstudier. Det är ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Hur tiden fördelas och hur jag väljer att lägga upp min arbetsdag beror på vilken typ av uppdrag som jag är involverad i. Generellt brukar den bestå av att jag kollar min mail, gör en dagsplanering, arbetar i aktuella uppdrag, delta på möten samt fikar med mina kollegor på rasterna.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

A-metodik är ett mindre lokalt konsultföretag där man inte bara blir en i mängden, utan att man blir sedd för den man är. Man har närhet både till sin chef och till sina kollegor. Det är en välkomnade arbetsplats med korta ledtider och jag upplever det som ett företag som bryr sig om sina medarbetare. 

Se nästa medarbetare »