Om oss

Med känsla för gräs
A-metodik har sedan starten 1990 möjliggjort att vi som enda svenska representant arbetat med CEN-standarden för konstgräsplaner. Det resulterade senare i dagens FIFA-standard som definierar funktionskraven för en fotbollsplan. Vi har också arbetat som byggledare på Ullevi, inför friidrotts-VM. Det var också på den arenan Jonathan Edwards slog världsrekord i tresteg senare samma år.

Möter dagens och morgondagens behov
Idag arbetar vi i projekt som utvecklar infrastrukturen i en stad, förenklar arbetsprocesser och påverkar vardagen och gör den bättre för många människor. Det  genom att till exempel arbeta I projekt som förbättrar tillgängligheten till Storhedens handelsområde och ser över de behov besökare har på Ormbergets fritidsområde för att de ska kunna trivas.

Modern teknik och personligt engagemang 
Vi är åtta projektörer, projektledare och mättekniker som med engagemang och specialistkunskap inom anläggningsmetodik alltid sätter samarbetet med dig som kund först. vår specialitetskunskap inom projektering, byggledning, projekteringsledning, kostnadsberäkning och produktionsmätning tillgodoser marknadens och kundernas växande behov med modern teknik och nya lösningar.

En kopp kaffe som slår det mesta
Våra kunder idag består främst av kommuner, lokala och rikstäckande entreprenörer och andra konsultföretag. Med ett helikopterperspektiv vill vi fortsätta expandera på den marknad vi verkar och vi söker ständigt efter nya kunder och samarbetspartners som i sin tur utvecklar vår verksamhet. Välkommen in på en rykande kopp kaffe - som sägs vara stans bästa. Kanske kan vi utveckla en idé tillsammans?

A-Metodik


Anläggningsmetodik i Luleå AB
Stationsgatan 14
972 38 LULEÅ

Telefon:
0920-22 29 70

E-post:
info@a-metodik.se