Josefine Borgny A-metodikik

Josefin Borgny
Projektör

Tel. 072-222 87 70

Mail: josefin.borgny@ametodik.se

Började på A-metodik april 2021

Fem snabba

HemmakvällUtekväll

Skidsemester – Solsemester

Planering Spontanitet

Matlåda Utelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

” Ett mål, och en dröm, är att äga en bostad i Italien”

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

En perfekt ledig dag för mig innehåller en balans av nytta och nöje, vilket jag tror de flesta mår bäst av. Ett måste är dock god mat, mycket skratt och ett härligt sällskap.

För min egen del kan det innebära att på förmiddagen städa huset eller fixa i trädgården för att sedan avsluta dagen med härlig middag.

Har du något favoritresmål?

Jag gillar resa och uppleva nya platser. Mitt favoritresmål är Italien och det beror bland annat på den goda maten samt att jag intresserad av kultur och historia. Italien har en väldigt intressant historia som till stor del ligger till grund för hur vi lever idag.

Ett mål, och en dröm, är att äga en bostad i Italien i framtiden.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar som projektör inom VA-teknik. Det innebär att jag spenderar större delen av min dag i programmet AutoCAD och tar fram olika typer av handlingar till kund, som till exempel ritningar samt olika typer av förteckningar och beskrivningar.

En typisk arbetsdag börjar jag vid kl. 08.00 och i mitt arbete som projektör är jag för det mesta bunden till min dator. Under rasterna så uppskattar jag att diskutera både personliga och arbetsrelaterade frågor med mina kollegor.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Det som gjorde att jag valde A-metodik är att jag ser det som ett litet lokalt konsultföretag där man värnar om sin personal. A-metodik ger personalen möjligheter att tycka till och påverka samt skapar goda förutsättningar till en personlig utveckling, och det känns viktigt för mig.

Se nästa medarbetare »