Josefin Hansson
Projektör

Tel. 073-839 97 30
Mail: josefin.hansson@a-metodik.se

Började på A-metodik maj 2022

 

Fem snabba

HemmakvällUtekväll

SkidsemesterSolsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala mötenFysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”Det bästa som finns är att kunna gå ut på gården och plocka färska jordgubbar direkt till frukosten.”

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

Det är sommar och varmt och jag och min sambo Jacob åker ut med vår båt i Luleå skärgård. Favoritön är Brändöskär som är en riktig sommaridyll, där övernattar vi gärna i en stuga som vi hyr. Vi solar, badar och bara tar det lugnt. En tradition vi har när vi är där är att tillaga en pestopasta utomhus på stormköket. Kvällen avslutas gärna med en bastu, och om jag är modig även ett kvällsdopp.

Vilken plats föredrar du mest?

Hemma i Bensbyn där jag bor med min sambo och våra tre katter. Jag trivs så bra i huset och med närheten till både stan och naturen. Ute på gården tycker jag om att odla, jag har en jordgubbsplantering och planerar även att odla tomater i sommar. Det bästa som finns är att kunna gå ut på gården och plocka färska jordgubbar direkt till frukosten.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar som VA-projektör, vilket innebär att jag tar fram ritningar för olika typer av ledningar i AutoCAD.

Min arbetsdag börjar alltid med kaffe! Sedan brukar jag ofta samordna med mina VA-kollegor om vad som behöver göras. Oftast består en vanlig arbetsdag av att ta fram olika typer av handlingar, ta fram mängder, delta i möten och svara på mail.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Jag som nyexaminerad känner ett varmt mottagande trots min korta erfarenhet inom yrket som projektör. Jag känner verkligen att jag blir tagen på allvar.

Jag anser även att företaget lever upp till sina värdeord Engagerade, Professionella Lagspelare. Det är bra sammanhållning i gruppen vilket resulterar i en hög kvalité på arbetet vi utför, sen finns det alltid hjälp tillgänglig när man behöver det.

Se nästa medarbetare »