Nina Rovala
UPPDRAGSLEDARE INFRA

Tel. 070-568 58 26
Mail: nina.rovala@a-metodik.se

Började på A-metodik maj 2022

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

SkidsemesterSolsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

En fin sommardag börjar jag gärna med ett morgonbad följt av frukost på hällan och gör en utflykt till någon ö i närheten. Sedan grillar vi något gott eller röker fisk till middag och avrundar med bastu i solnedgången.

Har du något favoritresmål?

Ett långväga favoritresmål som jag besökt är Whistler i Canada. En mysig ort, mäktig natur och fantastisk skidåkning! Dit skulle jag gärna resa igen.

Ett resmål som ligger lite närmare och väldigt varmt om hjärtat är Helsingfors, där jag har min mamma och min syster. Jag föddes i Finland, flyttade tidigt till Sverige men jag pratar flytande finska. Helsingfors är en jättetrevlig stad med en massa saker att se och uppleva, till exempel vackra strandpromenader, fin skärgård, häftig arkitektur och mysiga saluhallar med lokala och internationella delikatesser. Jag utforskar gärna restaurangutbudet, strosar på Esplanaden och salutorget nära Domkyrkan. Ett besök på Löyly, en ”basturestaurang”, och dess maffiga terrass kan jag verkligen rekommendera.

Vilken plats föredrar du mest?

Stugan på Finnskär längst ut i Luleå skärgård som jag och min sambo besöker när tillfälle ges, sommar som vinter. På sommaren tar vi oss dit med båt och på vintern är det skoter som gäller. Stuglivet där är härligt och avkopplande. En fin sommardag börjar jag gärna med ett morgonbad följt av frukost på hällan och gör en utflykt till någon ö i närheten. Sedan grillar vi något gott eller röker fisk till middag och avrundar med bastu i solnedgången.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag arbetar som uppdragsledare på A-metodik Infra vilket innebär att jag planerar och driver olika projekt. Projekt i tidiga planeringsskeden har jag mest erfarenhet av. Jobbet innebär ett nära samarbete med kunder, underkonsulter och kollegor.

När jag kommer till jobbet startar jag dagen med kaffe och kollar mejlen. En vanlig dag består ofta av både interna och externa möten eller avstämningar, projektplanering och uppföljning.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

Efter många år på Trafikverket, och innan dess, större konsultföretag kände jag att jag var nyfiken på det lilla formatet, ett mindre företag med möjligheter att påverka. Jag uppfattar mina kollegor som kompetenta och hjälpsamma med stort kundfokus.

Se nästa medarbetare »