Tomas Gustafsson A-metodik

Tomas Gustafsson
Projektledare/delägare

Tel. 070-377 52 31
Mail: tomas.gustafsson@a-metodik.se

Började på A-metodik oktober 2020

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”På sätt och vis var det nog meningen att jag skulle hamna på A-metodik och på adressen Stationsgatan 14.”

Vad är galnaste du har gjort?

Det måste nog vara när jag sa upp mig från en fast tjänst som chef inom industrin, för att bli delägare i A-metodik Infra. Det är nog det bästa och samtidigt tokigaste som jag har gjort.

På sätt och vis var det nog meningen att jag skulle hamna på A-metodik och på adressen Stationsgatan 14. Jag har nämligen bott på den här adressen, varit med i styrelsen för bostadsrättsföreningen samt suttit i kontorsrummet bredvid mitt nuvarande när Banverket hade dessa lokaler för ca 15 år sedan.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

Det är sommar och dagen startar med en lång promenad tillsammans med vår hund Indy som är en blandning av schäfer och flatcoated retriever.

Därefter äter jag och min sambo frukost i lugn och ro, vi tar god tid på oss (till skillnad mot en vardag). Gärna flera koppar kaffe! Resten av dagen spenderas utan några ”måsten”, men vi kanske åker på en utflykt till stranden eller till något trevligt utflyktsmål i vackra Norrbotten, till exempel till Storforsen. Dagen avslutas med en god middag hemma.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är projektledare och delägare i A-metodik Infra. I min roll som projektledare arbetar jag främst i uppdrag mot industrin, ibland som traditionell projektledare, men oftast som beställarstöd i tidiga skeden.

Vi hjälper kunderna att förstå vilka moment, processer, dialoger, tillstånd och risker som de behöver hantera i projektet. Normalt är jag involverad i cirka 3 till 4 projekt samtidigt, där de flesta genomförs i tidiga skeden med en hög grad av sekretess. Det är något som jag tycker är utmanande och roligt.

Vad tycker du  kännetecknar A-metodik som företag?

Arbetsglädje och möjligheter. A-metodik är ett mindre företag med en hög kompetens där det arbetar duktiga och driva människor som vill mycket och löser våra kunders problem.
Jag anser att man inte alltid behöver sträva efter att vara störst.

Se nästa medarbetare »