Tommy Wallin A-metodik

Tommy Wallin
PROJEKTLEDARE/DELÄGARE

Tel. 070-515 29 70
Mail: tommy.wallin@a-metodik.se

Fem snabba

Hemmakväll Utekväll

Skidsemester – Solsemester

PlaneringSpontanitet

MatlådaUtelunch

Digitala möten – Fysiska möten

Se nästa medarbetare » 

”På A-metodik känner man en samhörighet och jag är glad och stolt över att vi har skapat en arbetsplats där samtliga medarbetare har en möjlighet att göra ett bra jobb.”

Vad har du för fritidsintressen?

Jag gillar gamla bilar, min hund Teddy och att spendera tid i stugan. Jag har alltid haft ett intresse för gamla bilar och har för närvarande ett projekt och en bil som jag kan köra. Projektet är en gammal Buick GS som jag köpte när jag var 22 år, men nu har stått still i 30 år.

Jag har börjat intressera mig för den igen de senaste 5 åren och har framför allt börjat samlat på mig nya delar. Tanken är att jag ska få liv i den igen. Bilen jag använder är en Buick Wildcat och på den försöker jag undvika större arbeten och gör endast mindre underhåll.

Min hund Teddy är en Berner sennen som jag hämtade i Växjö november 2020. Vi gillar att spendera tid i stugan, gå på promenader och ta det lugnt.

Vilken plats föredrar du mest?

Min stuga som ligger i Rörån vid Råneå älv är den platsen som jag föredrar mest. Stugan byggdes när jag var liten och min mamma är född på gården bredvid. Jag har genom hela mitt liv spenderat mycket tid här.

Det är i stugan som jag renoverar mina gamla bilar, men i övrigt så brukar jag åka ut med båten, meta abborre, bada och busa med hunden. Det finns alltid något som måste fixas på stugan eller på gården, men till skillnad från arbetslivet så har jag ingen kort tidplan, utan jag gör det jag känner för i
den takt som jag vill.

Berätta om din roll på A-metodik och hur en arbetsdag kan se ut?

Min pappa Per-Erik Wallin startade A-metodik 1990. Min första sammanhängande anställning var mellan 1995–2000, innan dess hade jag jobbat som timanställd. 2008 tog jag över som ny ägare av företaget och 2012 gick Jimmy Eriksson in som delägare och VD i bolaget.

Jag är numera delägare och styrelseordförande för A-metodik. Utöver min roll som styrelseordförande är jag även ansvarig för tjänsteområde Mark.
För närvarande arbetar jag i huvudsak som projekteringsledare i Projekt Malmporten. Projektet är ett samverkansprojekt mellan Luleå hamn och Sjöfartsverket och syftet med projektet är att bredda och fördjupa farlederna in till Luleå hamn samt anlägga en ny djuphamn med tillhörande infrastruktur.

Jag är även ett stöd till A-metodiks medarbetare där jag försöker bidra med min kunskap och erfarenhet. I övriga projekt arbetar jag oftast som specialist inom olika typer av markfrågor.

En vanlig arbetsdag består oftast av projektarbete, ett antal möten samt avstämningar med våra medarbetare.

Vad tycker du kännetecknar A-metodik som företag?

För mig kännetecknas A-metodik av våra värdeord; Engagerade, Professionella, Lagspelare. På A-metodik känner man en samhörighet och jag är glad och stolt över att vi har skapat en arbetsplats där samtliga medarbetare har en möjlighet att göra ett bra jobb.

Se nästa medarbetare »